Måndag

Måndag igen. Varför går alltid helgen så snabbt? Borde vara minst en dag till! Helgen har varit super! Tog alla mina kläder och packade in dom i en garderob i sjöbo. Det blir en hel del när man samlar ihop det! Nu får vi helt enkelt se hur de går!

I Lördags var de party. God mat, god dricka och ett himla trevligt sällskap! Verkligen lyckat! Bangade badet men fick å andra sidan lära mig lite grundsteg! Sjukt bra att kunna =) Hade riktigt roligt! Söndagen var inte lika rolig! Vi hade kick off på saltan. Den var lyckad, men jag mådde sämre än jag tänkt mig!

Nu ska jag försöka få ihop ett nytt vattengympa pass. Ny termin på måndag, nya tag!

Jag återkommer=)

Ge mig styrka!

Jag vet inte om jag gjort världens misstag nu...de får vi se! Jag har tackat nej till lägenheten! Efter många och långa disskutioner med Gustav kom vi fram till att vi ska testa att bo ihop först. Så nu ska jag ta hit lite kläder (till en början) och sen får vi se hur det går. Funkar det inte nu så kommer de antagligen aldrig funka. Bättre att komma på det nu när man fortfarande är ganska ung, än om ett par år. Håll tummarna för mig/oss!

Igår var jag och några av mina bästa flickor inne och gjorde malmöfestivalen. Det var sådär faktiskt. Hade de inte varit för det trevliga sällskapet så hade de inte varit så kul. Vet inte om malmöfestivalen är något för mig. Vi lyssnade på NRJ in the park som också var ganska kass! Det var för mycket rapp och ja...inget att sjunga med till helt enkelt! Sen åt vi en massa, vågar inte berätta om allt men mycket gott blev de=)

Just nu sitter jag hemma hos Gustav och funderar på hur jag ska kunna trivas här. Inga tavlot och inga blommor för de gillar inte Gustav. Men de får vi försöka ändra på=) ska jobba i ikväll så fram tills dess blir de nog mest slappande framför OS.

Hej på ett tag!

Eget!

Allt har lugnat ner sig lite igen. Som tur är! Men när allt precis lagt sig kommer nästa grej. Jag har fått lägenhet. Jag tycker de är skit roligt och alla andra tycker också att det är skit roligt. Alla utom Gustav. Han tycker att det är onödigt. Onödigt att vi ska ha 2 hyror när vi ändå spenderar ganska mycket tid tillsammans. Visst, de kan jag också tycka men senast för två veckor sen när vi pratade om det var vi överens om båda två att vi nog inte riktigt var redo att flytta ihop. Så är det inte bättre då att vi bor i vars en lägenhet tills vi vet vad vi vill? Allt kan ju inte bara handla om att det ska bli bäst ekonomiskt, det är väl viktigt att man mår bra också? Varför ska allt va så svårt? Jag har i princip redan bestämt att jag ska ta lägenheten så de blir inflytt den 1 oktober. Får se om jag lyckas övertyga Gustav om att det är en bra idé. Har man ett mindre bra förhållande bara för att man inte säkert vill bo ihop? Det cirkulerar många frågor i min lilla hjärna nu! Men spännande ska de bli iallafall! =)

Natti natti

Ont i magen!

Jag känner mig förvirrad och har riktigt ont i magen. Ni vet så oroligt ont i magen! Det känns som att allt är bra utanpå men riktigt riktigt kaos inuti! Jag vill inte att en äcklig människa som hon ska förstöra för oss! Vi har det bra, vi har alltid haft det  bra! Just nu känns det bara som att vi inte förstår varandra! Han ser inte denna kaos som ett lika stort problem som jag. Jag vet att dde jag borde göra är att försöka släppa allting. Lägga ner och lita på honom! För jag litar på honom, jag gör verkligen det! Men varför kan jag då inte sluta tänka på det? Jag brukar inte vara svartsjuk, men hon har gått för långt! Gränsen är passerad! Det hon vill är att förstöra...tydligen! Hur får jag honom att fatta? Borde de inte bara räcka att jag säger att jag inte gillar de? Jag ska inte låta henne förstöra! Jag måste släppa de helt enkelt, måste försöka!

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i sängen,dra täcket över huvudet och hoppas på att hon försvinner!

jobb och shopping!

Sitter och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan köra till jobbet. Idag har jag, Dessan och Malena varit i Malmö. Hittade en del faktiskt. En jack, två klänningar, lite smink och ett skärp. Så nu var ma fattig igen. Har lite svårt och bestämma mig vilken klänning jag ska ha på lördag. Lite finare, svart och urringat eller en lite mer coolare oversize t-tröja med et flätat skärp? Vad tycker ni? Lutar åt oversize faktiskt...

Imorron ska jag åka till jobbet och vaxa benen. Sen är jag redo för lördag =) Bara drickan som fattas. Är så sjukt trött på cider! Får helt enkelt hitta på nått annat!

Nu ska jag köra till jobbet!
Natti!

Tack mina vänner!

Tack Malena och Ida för er hjälp=) Det behövdes. Känns mer och mer som om jag borde bo själv ett tag! Det är ju ingen som säger att det blir flera år, man kan ju säga upp lägenheten när man vill=) Vi får se hur det blir!

Helgen har varit den lugnaste på länge! Jag har jobbat natt hela helgen och bara slöat på dagarna. Verkligen slöat! Ett fotbad med lite filning har varit det mest ansträngande! Lite uttråkad faktiskt. Men skönt! Det har blivit en hel del Sex and the City avsnitt.

På lördag är det sista sommaröja! Jag är laddad och hoppas mina vänner känner likadant. Jag har till och med bytat min helg, så svik mig inte!=) Ska antagligen till malmö med Malena på onsdag. Har inga kläder...ni vet ju hur det är!=)

Nu ska jag gå och duscha tänkte jag. Ville bara säga tack till er!=)
Puss..

7 små enkla problem

Jag har världens problem och behöver hjälp!
Karin som jag jobbar med, ska flytta till Ystad oc har erbjudit mig sin lägenhet i Sjöbo. Var och tittade på den ikväll. Det är en etta (tycker inte om det egentligen) men ganska stor med sovalkov (hur fan stavas nu de då) och riktigt kök! Jätte fin och mysig. Hyran är inte så farlig och bor jag i Sjöbo kan jag enkelt ta buss till Ystad och har ändå nära till Gustav.

Problem 1: Gustav tycker de är onödigt att vi ska ha två lägenheter när vi kan dela på en (tycker nog jag med)
Problem 2: Ingen av oss vet egentligen om vi är redo för att flytta ihop
Problem 3: Jag kanske vill bo själv ett tag, och ha mitt eget? Bara behöva tänka på mig
Problem 4: Vågar jag bo själv? Jag gillar ju inte att va ensam!
Problem 5: Jag vill inte flytta in till Gustav, allt är hans och de skulle inte känns som att det var mitt hem utan att jag sover hos han (löjligt?)
Problem 6: Gustav pallar inte flytta igen (om vi kulle flytta ihop till något)
Problem 7: Jag måste bestämma mig...typ nu!

Vad ska jag göra??

Suck...igen!

tråkiga lördag!

Jag sitter på jobbet! Borde vara hos Daniel och Anja på fest men så blev det inte. Mathias blev sjuk och efter mycket klödd var det i princip bara jag som kuknde ställa upp!

Mina andra väner + Gustav är på fest/öja!

Så hoppas ni har trevligt allihopa!
suck...

RSS 2.0