Ge mig styrka!

Jag vet inte om jag gjort världens misstag nu...de får vi se! Jag har tackat nej till lägenheten! Efter många och långa disskutioner med Gustav kom vi fram till att vi ska testa att bo ihop först. Så nu ska jag ta hit lite kläder (till en början) och sen får vi se hur det går. Funkar det inte nu så kommer de antagligen aldrig funka. Bättre att komma på det nu när man fortfarande är ganska ung, än om ett par år. Håll tummarna för mig/oss!

Igår var jag och några av mina bästa flickor inne och gjorde malmöfestivalen. Det var sådär faktiskt. Hade de inte varit för det trevliga sällskapet så hade de inte varit så kul. Vet inte om malmöfestivalen är något för mig. Vi lyssnade på NRJ in the park som också var ganska kass! Det var för mycket rapp och ja...inget att sjunga med till helt enkelt! Sen åt vi en massa, vågar inte berätta om allt men mycket gott blev de=)

Just nu sitter jag hemma hos Gustav och funderar på hur jag ska kunna trivas här. Inga tavlot och inga blommor för de gillar inte Gustav. Men de får vi försöka ändra på=) ska jobba i ikväll så fram tills dess blir de nog mest slappande framför OS.

Hej på ett tag!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Spännande! Är dina kompisar ocksa välkomna där? :) Jag ringer! Puss!

2008-08-21 @ 12:52:41
URL: http://nogg.se/jesssica
Postat av: Ida

Känns det bra så tror jag det blir kanon :) håller tummarna för dig/er!! Och du lite tavlor och blommor är ett MÅSTE för att trivas haha :) hörs Puss

2008-08-21 @ 13:56:41
URL: http://crazyida.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det kommer säkert att gå jättebra! Och gör det inte det så har ni i alla fall testat. Klart vi ses på lördag! Då ger vi järnet:) Puss

2008-08-21 @ 17:34:28
URL: http://spiggan.blogg.se/
Postat av: Ida

jag vill också ge järnet tjejer.. ni får dricka lite vin för mig med :)

2008-08-21 @ 21:01:16
URL: http://crazyida.blogg.se/
Postat av: Idaho

Jag tror och hoppas att det kommer funka bra för er nu! Kul att ses i onsdags, det får vi göra om snart igen! Puss!

2008-08-22 @ 12:05:16
URL: http://medketchuptack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0