Jobb och jobb

Sitter på jobbet...dags att sova på Långdansgatan igen!

Har varit med min kära bror i Ystad idag. Riktigt mysigt faktiskt. Shopping och fika. Vet inte när vi umgicks så sist. Trevligt! På grund av mitt shoppingstopp så blev det inget. Eller jo, toapapper på Öb men de räknar jag faktiskt som en livsnödvändig sak att ha=)

Går mest och väntar på att min nya telefon ska komma. KOllar posten varje dag, men inget. Mitt tålamod ligger på minus.

Ska nog faktiskt sova nu. Blir en lång dag imorron med!

Sov vackert!

Trouble in Paradise!

Jag sitter på jobbet. Det är mitt andra hem! Har inte sovit hemma sen i torsdagsnatt. Valde efter många om och men att sova hemma i vollsjö natten som gick! Nu får de fan börja hända saker, annars skiter det sig totalt!

Igår hade jag lite tid över efter utbildningen på Saltan. Så jag testade på floating. Alltså det var helt ärligt något av det sjukaste jag varit med om. man blev så avslappnad att man inte visste var man hade händer och tår. Jag tycker verkligen att ni ska prova de om ni får chansen! helt otroligt. Dom säger dessutom att om man kan slappna av ordentligt och ligger där i 45 minuter så motsvarar de 6-7 timmars nattsömn. Så jag tog igen fredagnatten helt enkelt. Rätt smidigt ändå=)

Nu ska jag städa peronaltoan, sen blir det shopping med Jessica och Marianne! denna unge alltså, skulle kunna äta upp henne!

Höres!

Tack Gud, det är söndag!

Vilken helg, oj oj oj! Jag har jobbat natt hela helgen. Inga problem tänkte jag, eftersom vi har sovande natt. Vi jobbar 20.30-10.00. Så jag lovade att hoppa in extra på Saltan igår mellan 11-19, för att tjäna lite extra pengar. Hade allt planerat in i minsta detalj, men...

I Fredags natt blev en tjej på boendet sjuk, så jag var tvungen att åka in med henne till akuten. Där satt vi till 5 på morronen innan vi fick åka hem igen. Så innan vi kommit hem och i säng var klockan 06.00. Min klockan ringde igen 8.00 och då var jag inte pigg vill jag lova! De va bara upp och fixa de sista på jobbet, invänta ny personal och sen köra direkt till Saltan och ha behandlingar till 19. Hem igen duscha, äta och sen direkt till Långdansgatan och jobba natt.

Och nu sitter jag här på jobbet igen, ska köra direkt till saltan imorron och sitta på en föreläsning hela dagen (jag gör det bara för att man får betalt under tiden). Efter det blir det fika hos Ida och på kvällen fika hos Jessica.

Tur att man är ung så att man orkar (hehe)

Sängen kallar, big time!

Ses!

Hos Malena

Sitter just nu hos Malena. Hon den stackaren sitter och snackar med sin lärare om ett arbete som de inte är riktigt överens om. Arbetet måste i princip vara klart till imorronbitti då Malena åker till Indien. Kan förstå hennes panik!

Har precis ätit lite lunch ihop, gott! Nästa gång man ser Mallan blir ju inte förren i april, när vi kommer ner och hälsar på=)

Nu har Malena pratat färdigt, så nu ska vi höra hur det gått.

Skriver kanske mer senare!

Hej!

Söndag

Den värsta dagen i veckan. Den är ångest! Speciellt när man sitter själv hemma och inte har något vettigt för sig. Men imorron är det måndag och jag har en vecka framför mig med ganska mycket jobb! Ångest igen.

Idag har jag tippat för första gången i mitt liv. Så om Fulham vinner över West ham, om Roma vinner över Torino, om Sverige vinner över Sydkorea i handboll och om Juventus vinner över Lazio. Då vinner Emelie 1116 kronor. Vi får väl bara hoppas på att jag har nybörjartur=)

Jag ska snart gå och träna ett steppass. För att det säkert ska bli så att jag går dit har jag säkrat mig genom att bestämma med Karin att vi ska träna ihop. Nu måste jag, smart!

Var det förresten någon som såg ljuset igår? Det var tydligen en Meteorit. Häftigt, här händer det ena efter det andra. vad blir nästa naturfenomen? Jag tycker att det är sjukt spännande=)

ufo ? eller en bolid? ?Utifrån beskrivningen låter det som

Nu ska jag lata lig lite på soffan, innan jag går tvärs över gatan för att svettas ihop med Karin!

Trevlig (ångest) Söndag!

Då var det helg!

Och jag ä ledig=)
Var lite sugen på att hänga på tjejerna, bara för att de är så kul att träffa dom=). Men nu är resan beställd och de är dags att börja tänka på ekonomin. Tyvärr. Så då bestämde jag mig för att spara mig till Öja. Så helgen blir lugn och de ska bli skönt! Ska fixa ihop ett nytt afropass imorron=)

Min mormor blir 70 år idag. Det har bjudits på smörgåstårta och andra godsaker.

Jag måste nog gå och va social igen. Får se om jag skriver en rad imorron!

PUss...

Surprise!

Emelie lever!

Då var jul över! Känns väl både bra och dåligt! Jag är sjukligt trött på gran och allt annat julpynt som finns där hemma nu! Så på fredag åker det ut. Samtidigt är det rätt trist att allt är över. Nu är allt som vanligt igen. Man kan inte länge skylla på julen. Inte äta godis och skylla på att det faktiskt är jul och inte hoppa över träningen och skylla på att det är jul! Det är bara på det igen och hoppas att det går fort till sommaren!

Jag är snart frisk igen. Tar de sista pencillintabletterna imorronbitti. Ska faktiskt bli riktigt skönt att börja träna igen. Det kryper i kroppen efter 3 veckor uppehåll.

Annars händer det väl inte så mycket! Tänker ganska mycket på Indien nu faktiskt. Har insett att det inte är så jätte långt kvar tills vi ska åka! Riktigt roligt! Fördriver nästan all min lediga tid med att kolla upp massa saker om resmålen, så att man inte missar något roligt när man ändå har tagit sig dit ner! Har också insett att det inte bli mer shopping för min del nu fram till resan, måste ju ha lite fickpengar också=) Så från och med nu kommer ni bara se mig i de trasor som finns hemma i min garderob=)

Sitter på jobbet nu, ska jobba (sova) inatt. Så jag får väl hoppa ner i sängen. KLockan ringer 06.15 imorron!

Natti!

RSS 2.0