Löjligt att blogga?

Igår visade Gustav mig en blogg som tillhörde en tjej i hans klass. Han fattade inte att man kunde ha en blogg och skriva om allt man gör och vad man har på sig varje dag. Jag lät honom baktala bloggandet en bra stund innan jag berättade att jag också hade en blogg. Då blev han tyst=) Jag håller med Gustav i mycket av det han säger. Det är faktiskt lite onödigt och löjligt att skriva vad man har på sig varje dag. Jag förklarade också att jag bloggade för mina vännres skull och att syftet var att de skulle läsa den, inga andra! Jag tycker att det är ett perfekt sätt att hålla koll på sina vänner som man kanske inte pratar med varje dag!

Egentligen har jag inte så mycket att skriva om idag. Är ledig från jobbet. Hade tänkt tvätta fönsterna och göra de redo för stakarna men de regnar som fan idag, så det får vänta till fredag.

bye!


Det vanliga problemet...

vad fan ska man ha på sig?? Ikväll är det fest hos Ida sen blir det Öja. Jag har inga kläder! Eller jo det har jag visst, men inget jag vill ha. Allt är gammalt och redan användt! Tänk om man inte hade vatt så jävla löjlig när det gäller kläder! Man kan ju tycka att det kvittar om man redan haft kläderna en gång, det är ju inte direkt så att kläderna är sönder! Jag kan lova att hade man bott i en större stad så hade man inte brytt sig på samma sätt. Men nu ska man til Öja, och man vet att det är samma folk där varje gång. Skit!

Jag är iallafall sjukt laddad för ikväll. Typiskt nog händer allt på samma gång. Karin har inflyttningsfest också! Men man kan ju inte dela på sig, så vi får helt enkelt ses på öja!

Nu kommer Gustav snart hem coh jag har lovat att fixa lite lunch...så nu får det räcka med ord för denna gången!

Ha en underbar helg!


Inget speciellt

Är jätte trött. Jobbade min första kväll på mitt nya jobb igår. De gick bra! Så bra att jag fick rycka in och jobba natt också. Ganska så lugnt för de är sovande natt, men när man sover så första gången nånstans så sover man inte så bra! Så nu sitter jag här, nyss hemkommen och har svårt för att hålla ögonen öppna! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Har afropass kl. 18 ikväll. Rätt drygt att bara gå och vänta på de! Har ju tappat all lust till träning så jag gissar att jag inte orkar masa mig de 10 stegen över till gymmet idag heller. Väntar på svar från en personlig tränare som jag har anlitat. Har tänkt att hon ska rycka upp mig! Hoppas på att jag kan träffa henne snart innan jag blir allt för stor=)

Igår var jag på Bo Ohlsson och köpte lite julpynt, stakar och grejer. Snart är det dags! Jag ska jobba hela julafton. Får se om jag tar med mig mina "kompisar" hem till mormor och morfar=)

Idag blir det stekt sill och potatismos till middag. Ja...de va väl de hela för tillfället. Nu ska jag gå och hämta täcket och krypa ner på soffan!

Hej!

Dags för förändring!

Tyckte att det var dags att förändra lite. Jag är trött på att vara rosa=) Svart är en bra färg!

Sitter hemma efter en lugn helg. Igår var jag på saltan och höll mitt livs första afro pass. Det gick bra för att vara första gången. Kom av mig lite i räkningen vid några tillfällen men de är sånt man får räkna med (hehe). Idag är det ju fars dag. Pappa fick en lyxdag för 2 på saltan där det ingår lunch behandling och trerätters. Tycker verkligen att han är värd det efter allt som hänt på senaste tid.

Just ja! Jag köpte bil igår. En Ford fiesta. Ingen jätte ny men ändå 10 år yngre än min gamla. Den är så fin kan ni tro=)

Imorron börjar jag på  mitt nya jobb. kan bli kul att se hur de går!

Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och ha söndagsångest!

Tips från coachen!

Jag är just hemkommen från Malmö. Är på utbildning, det är meningen att jag ska lära mig allt om BareMinerales. Jag är helt såld kan jag säga! Alla som inte har provat det, prova!!! Vilket jävla smink alltså, skit bra! Lite dyrar än vanligt men eftersom det BARA är mineralingredienser så blir det aldrig gammalt och varar super länge! Sjukt bra! Det har ju kommit väldigt mycket mineralsmink nu på senaste men fick lära mig idag att man bara behöver ha en ingrediens som är en mineral för att få kalla det mineralsmink. Alltså kan det vara samma skit som innan fast dom har slängt i lite zinkoxid tex. Man kan verkligen bli lurad! Visst, tjejen som utbildar oss får ju betalt för att prata om sin grej, men nu när man testat det så kan man inte använda nått annat, jag lovar! Det är rekomenderat av skincancer foundation och har SPF 20 i sin foundation, vilket betyder att det automatiskt blir antiage! Fatta vad bra det är!! Man hade gjort en undersökning dör ett gäng tjejer fick använda foundationen i 2 veckor. Och på bara två veckor fick de i snitt 31% bättre hy. Kanon bra mot acne tex. Haha, vilken jäkla marknadsföring detta blev. Kände att jag behövde skriva av mig lite, Gustav är inte så intresserad av att höra på vilket fantastiskt smink jag upptäckt (jag och jag).Det bästa med utbildning är att man alltid får någon produkt i present också=)

Dessa dagarna har gjort mig skit sugen på att läsa till Makeup artist. Det är riktigt riktigt kul att sminka när man lär sig hur man ska göra! En utbildning kostar bara runt 50.000 så det tar man ju i växelbörsen som mamma brukar säga. Men vi får se=)

Annars händer väl inte så jätte mycket. Gick brevid på mitt nya jobb i måndags. Kändes inte jätte bra eftersom personalen där inte verkade så jätte intresserad av att visa och lära mig saker. Det är så svårt att komma in i en ny personalgrupp som känt varann länge. Man vet liksom inte riktigt vad man ska säga eller göra. Jag brukar inte va den som är så blyg men i måndags var jag faktiskt det. Vågade inte ens fråga om jag får vara ledig på min farmors begravning. Får ta det på fredag, då jobbar Alexandra och hon är snäll, vet jag=) Det ordnar väl sig hoppas jag.

Sitter just nu och väntar på att potatisen ska koka klart. Idag blir det kåldolmar som Gustavs Mormor varit så snäll och lagat åt oss med kokt potatis och brunsås. Gustav som har varit hemma hela dagen har varit så snäll och tagit upp kåldolmarna från frysen, sen "hann" han inte göra sås och potatis innan fotbollsträningen. hm.

Nu ska de göras brunsås!

Bye!

Måndag

Är riktigt sliten idag. Helgen var mycket lyckad! Det var först stand up på slakthuset. Vilka killar!! Sen god smörgåstårta och förfest hos Rebecka med vänner. Vi var inte vårt fullaste men hade sjukt kul ändå=)

Idag blev det inte mycket till sovmorrron med tvätttid kl 8.00! Sånt som måste göras...inga underkläder kvar=)

Ska ner och byta marskin nu, sen blir det duschen och jobb klockan 16.00

Får bli mer ord en annan dag!

Hej

RSS 2.0