Festligheter och pinsamheter

Då var det ett tag sen...som vanligt! Körde precis Gustav till träningen och passar på att låna hans dator. De är faktiskt skit svårt att skriva på en bärbar...knapparna sitter så förbannat nära varandra! Å då har jag ändå inte så stora fingrar!

Det har hänt ganska mycket sen sist jag skrev, de har varit fotboll, midsommar/20-årsfest, jobb och eket.
Vi börjar med fotboll. Jag och Malena åkte till Gabriella i Ystad. Mycket trevligt, och mycket fin lägenhet. åt pizza, såg på fotboll och snackade skit! Sen blev det midsommar. Robin hade 20 årsfest och stämningen var på topp. Mycket trevligt folk, god mat och dricka! En trevlig kväll. Fast jag saknade mina flickvänner=) Sen eket då...har inte så mycket att säga om det mer än att det blev för mycket och att det var pinsamt! Synd om malena också minst sagt!

I måndags hade vi kickoff fest med jobbet. Så det var hela saltan som var med. Allt från oss terapeuter till kökspersonal och städerskor. Det var trevligt. Vi spelade brännboll och hade lite andra lekar. det vinnande laget fick en resa till köpenhamn med boende och mat och allt, inte illa! På kvällen var det party och fri dricka i baren, allt var verkligen gratis, bara att beställa in precis vad man ville ha! Eftersom jag redan intagit den mängd alkohol i helgen så att det räcker för hela året (eller iaf till jessicas grillfest) så hade jag bestämt mig för att köra. Så det var jag och en tjej som var gravid som var nyktra. Alla andra var kanon fulla och ganska dryga(jag ska inte säga för mycket). Det verkade inte var någon som brydde sig om eventuella partners hemma. Vakmästarna t ex som är i 30-års åldern var på de allra yngsta(17-18) tjejerna som jobbar i städet(!!) svinit kan jag tycka, när man är gift och har barn hemma! Ägarna också dom i 30- års åldern med sina flickvänner i Göteborg var inte heller svåra! hm!

Igår var jag och Desirée i Lund och såg Sex and the city. Den var riktigt riktigt bra! Precis som väntat!
Förresten, Jessica, vi har skickat sms till en massa folk till den 5:e! Bara så att de vet=) Men du kommer ju imorron, äntligen!

Nu ska jag läsa lite historia inna jag ska hämta Gustav igen!

Ta hand om er!


Hösten säkrad till 50%

Har precis kommit hem från Ystad. Haft vattengympa för en fullsatt pool, mycket trevligt! Nu sitter jag här och är svettig! Ska snart gå och duscha! Idag fick jag reda på att jag fått fast jobb på Saltan! Visserligen bara 50% men Rosa va säker på att de skulle kunna bli mer framöver! Känns skönt att ha något säkert! Så ikväll ska jag fira med jordgubbar och keso.=)

Annars har det väl inte hänt så mycket den senaste tiden! Midsommar på fredag och vädret är kass, som vanligt! Fast de hör väl till att det ska regna på midsommar. Vi ska till Robin Andersson på 20-årsfest! Jag jobbar till 16.00 och festen börjar 16.30...så jag kommer antagligen inte va så snygg=)

Jag är sugen på att se Sveriges match ute någonstans på onsdag, någon som har lust att hänga med?

Nu ska jag duscha och göra mig redo för kvällens match!

Hej på ett tag!

Sverige

Att Spanien skulle lyckas få in bollfan på tilläggstid! Jaja, vi fixar Ryssland på onsdag!

Jag skrev precis et ganska långt inlägg, men tryckte på fel knapp och allt försvann!! Nu orkar jag inte göra om det!

Har bara en viktig sak att säga, jag saknar mina flickor i Linköping!


Dödat med Guds egna!

Natten på jobbet gick bra! Fick sova mer denna natten och kunde slappna av bättre. Hade dock en fluga i sovrummet som var riktigt irriterande! Så jag sträckte mig lite yrvaket efter något att ha ihjäl den med och lyckades! Insåg lite senare att jag precis dödat flugat med en psalmbok, ops!

Nu sitter jag och laddar inför nästa arbetspass...ska ner till Ystad och ha lite behandlingar! Får väl se hur det går med den där mannen som tvunget bokat in sig på 2 timmars massage!

Funderade på här om dagen att det ju vore trevligt att lägga upp lite bilder här ibland! Är man 16 år har man ju förståss en bilddagbok. Det vägrar jag skaffa men de är faktiskt en ganska rolig grej! Återstår väl att se hur ofta jag kommer lägga upp bilder, de blir nog lätt raknade=) Nu ska jag ringa till en naprapat och se om han kan fixa min rygg. Tror att jag har fått en låsning och kan inte träna som jag borde!

Ciao!

Framtida problem, som vanligt!

tjo, de va ett tag sen! Det har varit mycket kan man säga! Måste göra en liten uppdaering för Jessicas skull, och för er andra såklart =)

Gustav har ju flyttat, han trivs inte så bra! Han tycker att det är onödigt att betala en hyra när han ändå är hemma mycket fortfarande. Vi hoppas att det bara är en vaneperiod! Jag bor inte där, och de känns bra! Men jag är där ganska mycket! Sen har jag ju tagit examen, känns inte alls så stort och inte värt att fira särskilt mycket, men skolan är nu avslutad iallafall! Jag har fruktansvärd ångest över vad som ska hända i höst! Eller rättare sagt OM de kommer hända något i höst, just nu är det tomt på jobbfronten! Vissa dagar känns det som det kommer att ordna sig andra(som idag) känns de för jävligt. Ska jag va arbetslös för första gången i mitt liv? Emma (min exsambo från norrland) snackade något om jobb i Norge på en färja där man typ serverade och gjorde lite annat. Man va tydligen borta i 30 dagar och hemma 30 och kunde få ut ca 30 000. Så mina förhoppningar är väl att vi ska jobba där i ett par omgångar! Fast nu e de ju så att Emmas sambo Nisse har skrivit kontrakt och ska spela hockey i norra Italien så där e väl inte särskilt mycket som talar för att Emma väljer att följa med mig till Norge framför Italien med Nisse! Vad har mer hänt? Broren har ju tagit studenten! En unerbar dag! Det värmer i hjätat att se alla glada studenter! Desirée har kommit in på Lunds dans och musikalgymnasium så hon kommer antagligen flytta till Lund i höst. Jag hade ju lovat henne att vi skulle ta en sista minuten resa ihop en vecka nu i sommar, fast nu har det råkat bli så att jag tagit mig på för mycket jobb (som vanligt) så jag har ingen vecka ledig innan hon börjar skolan. Desirée är inte glad! Desirée är ju mest ute efter att flyga så nu försöker jag få ihop ett par dagar så vi iaf kan flyga kanske till stockholm eller någon annan stad och shoppa istället. Och resan med er tjejer, som jag sett fram emot. Som sagt så har ja ju inget jobb i höst så de mest logiska vore att spara pengarna istället. Hoppas ni inte tar livet av mig! Fast det kan lösa sig, så man vet aldrig! =) Det var nog så mycket uppdatering jag kan komma på för tillfället!

Jag har jobbat inatt, eller jobbat och jobbat. Vi har sovande natt. Så jag börjar mitt pass 21.45 och slutar 07.45. Mitt pass går bara ut på att sova och gå på larm om det börjar pipa fast det gör det jäkligt sällan, så de är ganska lugnt! Har två nätter till framför mig i beggelolo=) Imorron ska jag jobba på spa. Maria ringde precis och ville förbereda mig mentalt på att jag har en två timmars massagebehandling imorron. Hur fan ska jag kunna fördriva två timmar? Hoppas mannen i fråga är stor!! Tack, jag ska förbereda mig hela kvällen!! Just de, jag har ju börjat plugga Historia! Som vanligt skjuter jag upp det hela tiden. Tänkte bara plugga hela dagen men har inte börjat än (15.15) Så jag kanske ska sätta igång!

Jessica när kommer du hem? Ska vi msna i helgen? jag är ledig på fredag och jobbar 7.30-16 både lördag och söndag!

Hej så länge!

RSS 2.0