Känn en doft av Kärleken

Tittar just nu på Musikhjälpen live på svt. Har varit helt besatt av det denna veckan! Vilken grej. För bara en liten stund sen var det någon som önskade "Känn en doft av Kärleken" från Lejon Kungen. Den är ju sjukt sorglig i sig. Än värre blev det när den var önskad till minne av en liten tjej som gått bort i fredags. Usch! Henrik grät och jag med. Blödig som fan=)

Snart är det jul. Vi har varit och köpt julgran idag. Jag har jobbat på att övertala Gustav i snart en månad. Till sist fick jag dra de sista och avgörande kortet. Jag sa att jag inte kunde bo någonstans där det inte fanns en gran och hotade helt enkelt med att flytta hem över julhelgen. Detta fick honom att ge med sig. Haha! Det resulterade även i att vi inte har pratat på hela eftermiddagen, men de var det värt=)

Nu är Jessica äntligen hemma och ikväll blir det en mysig tjejkväll i Tomelilla hos Malena och Tony. Hoppas vi ska äta massa onyttigt så att allt blir som vanligt=)

Nu ska jag vila lite på soffan. Har en grym huvudvärk som vägrar ge med sig!

Kram på er!

En skakig morron!

Tror att det flesta bloggar handlar om detta idag. Iallafall om man bor i Skåne! Det var fan de sjukaste jag varit med om! Svårt att fatta. Jordbävning i Sverige liksom, vem kunde ana? Jag tycker att de va skit coolt. Fatta vad vi varit med om! Historiskt! Trodde aldrig att jag skulle få uppleva något sånt. Så länge ingen blev skadad och inget blev skadat så tycker jag detta var årets upplevelse=) Sjukt! Lite obehagligt innan man visste vad det handlade om, men sen la de sig ganska snabbt. Har en sambo som blev sjukt rädd, men de vägrar han ju erkänna nu i efterhand=) Skalvet hade tydligen sitt centrum här i Sjöbo och Tomelilla. Ball!

Sitter och tittar på Radiohjälpen. Det är coolt det med. Fast tycker inte de går så bra för deras insamling. Tänk om alla i Sverige hade gett en krona. Då hade det blivit massor. Ska erkänna att jag inte gav något själv när jag gick förbi igår. Känner mig lite som en dålig människa för det nu faktiskt!

Jaha de va väl allt för idag. Inte så bara! Den 16 december 2008 skriver Historia=)

Håll i er!

Förresten...

Söndagsmyslåten...

http://www.youtube.com/watch?v=Ym6tF0vDfO4

Kärlek!


Nr. 2

Dippen är över och allt känns lite bättre! Lite iallafall.

Andra ljuset är tänt och snart är det jul med allt vad det innebär! Är riktigt sugen på att julbaka. Problemet är att imorron börjar mitt nya liv. Jag har en personlig tränare som har stenkoll på mig och jag har strikta regler att följa. Dessutom har jag lagt ner lite penga på detta, så det ska inte slösas bort på otroligt goda, nybakta lussebullar och pepparkaksdeg (fan) Det som peppar mig mest är att Gustav inte tror på mig. Han tror att jag kommer ge upp efter två veckor. Han ska fan få se=)

Idag har vi varit på Sjöbo gospels julkonsert. Mycket vackert! Fast inte lika fint som förra året, tyvärr.

Jag har tänkt på det här med julen. Hur mycket man än går på julkonserter, lyssnar på julmusik hemma, tänder levande ljus och shoppar i pyntade affärer så får man ändå inte någon julkänsla längre! Tror inte jag fått någon riktig julkänsla sen jag var liten. Undrar varför? Vad är det som inte stämmer?

Snart är det dags för sannings ögonblick på kanal 5. Tycker att det är riktigt kul att se när folk avslöjar sina djupaste hemligheter på tv. Kan inte låta bli att tänka på hur jag själv skulle klara mig. Tycker inte att jag har några hemligheter, men de skulle säkert gräva fram en del.

Imorron är det måndag, första dagen på en väldigt tuff vecka! Jobbar varje dag från till måndag nästa vecka igen. Det är bara att andas in och ta sats!

Snart kommer Jessica hem=) Förresten Malena, om du läser detta skulle du vilja skriva en komentar med din bloggadress. om du fortfarande bloggar det vill säga! Kan inte komma in på din blogg!

Ta hand om er!

Bra och dåligt!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva idag, är inte på humör! Känner mig riktigt nere och ensam. Varför känner man sig ensam när man egentligen har många människor omkring sig? Känns som att många glider iväg! Sorgligt!

En rolig grej då! Jag har blivit gudmor, till mitt kusinbarn Isa=) Kul! Jag och Dessan ska dela på uppgiften. Känner mig hedrad!

Ska jobba på att rycka upp mig ett tag nu. Måste snart hålla lite låda på mitt afropass=)

Kanske blir lite uppdatering senare idag!


RSS 2.0