Helg!

Helg igen. veckorna går ganska så snabbt. Tyvärr går helgerna lika snabbt. Nu har jag gjort 5 veckor på min praktik, en vecka kvar alltså. Har jag lärt mig nått? Inte jättemkt tyvärr. Nu måste jag fokusera på att hitta en sjukt bra praktikplats till nästa termin. Jag tar gärna emot förslag.

Igår va jag ute med mina två bästa tjejer. hade faktiskt himla trevligt. Men de va som jag sa till Jessica (haha) de ska ganska lite till för att vi tre ska ha kul ihop. De va iaf mkt folk ute och humöret var på topp!

Somnade runt halv fem imorse efter att ha kollat så jag säkert ställt klockan rätt typ fyra gånger. Vad tror ni jag gör? Försover mig. vaknade 15 minuter innan jag var tvungen att köra. Hatar att stressa.

yeah yeah...ikväll blir det mys med min Gustav. Är sjukt tröt så de ska bli såå mysigt att bara ligga och kramas i soffan till en halvdålig film. =)


Om ett träd faller i skogen och ingen hör det, hörs de då? de kan amn fundera på.


Jag var bara tvungen att prova göra lite linjer. =)
Nu har jag ett rum som behöver städas!

Ta hand om er!

I´m Back!

Eftersom mina kära vänner saknade mina fyndiga och läsvärda blogginlägg och har tjatat på mig i flera månader om att jag borde skärpa mig med att skriva så har jag beslutat mig för att ta tag i saken!

Skämt och sido...här kommer ett nytt inlägg iaf, trevlig läsning =)

Heter det förresten skämt och sido? Och varför heter det så? jaja ni förstår vad jag menar och det är det viktigaste!

Vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då?
Har jag skaffat praktikplats till våren? Nej
Har jag skärpt mig med träningen? Nej
Har jag gjort alla skoluppgifter så jag slipper göra dom över julen? Nej
Har jag slutat tänka för mycket på oviktiga saker? Nej

Ni ser...jag är ett hopplöst fall!

På tal om att tänka för mycket. Varför gör vi tjejer de? Kan vi inte bara fatta att vi mår bästa av att bara låta saker vara? Finns väl inte mycket att göra...vi är ju som vi är!

Torsdag idag (för er som missat) Snart är det helg! Då blir det en tripp till Hylte. Skit trevligt vetkligen! Vi ska sitta i en bil i nästan 3 timmar. Spela en match i 1 timme, eller ja jag ska mest sitta på bänken och se dum ut. Antagligen förlora matchen, sen ska vi sitta i en bil i 3 timmar till! Ser verkligen fram emot detta! (not)

Annars blir de förhoppningsvis lite O.C mys eller nått annat trevligt med töserna och lite middag hos mormor och morfar på söndag!

Fullt upp.

Nix nu får de vara slut för denna gången!

Tjipp och Hej!

RSS 2.0